Випускне свято "Прощавай садок дитячий"

Випуск із дитячого садка - особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства.

27 травня в закладі дошкільної освіти "Яблунька" с. Худяки Леськівської сільської ради відбулося випускне свято "Прощавай садок дитячий!"

Зусиллями колективу організовано цікаве та змістовне свято, яке запа­м'ятається малечі надовго та зали­шить добрі спогади про час перебування у садочку.

Дівчатка у бальних сук­нях, хлопці, як справжні кавалери, - у кра­ватках. Цього дня ними пишалися всі: і батьки, і гості, і колектив дитячого садка. Під час свята маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців.

Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу адміністрації та вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а головне - активних дітей, які мають свої мрії і уподобання.

З вітальним словом до маленьких випускників звернулися: директор закладу Короп Лариса Володимирівна, староста села Худяки Кужим Ніна Олександрівна, директор Худяківського ЗЗСО Сивець Ганна Іванівна, перша вчителька, які побажали діткам гарного навчання в школі, рости здоровими, розумними і не забувати дороги до світлого дому їхнього дитинства.

Всі випускники не залишилися без подарунків. Діти отримали дипломи випускника та набори школяра, які люб'язно підготували батьки, солодкі смаколики від старости Ніни Кужим.

Приємною несподіванкою стали чудові подарунки, портфелі для школярів, від Депутата Черкаськаї обласної ради ВО «Черкащани» Олександра ВОСКОБОЙНІКА,

Депутата Черкаської районної ради ВО «Черкащани» В’ячеслава ТУРА, заступника голови Леськівської ТГ Андрія Якимчука.

Всім дякую за підтримку та увагу до наших випускників.

Всі присутні на заході отримали багато позитивних емоцій та гарний настрій.

…Швидко минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі наші діточки, а батькам ми бажаємо – терпіння, міцних нервів і мудрості!