Дитячий фонд ООН ЮНІСЕФ для дошкільнят "Яблуньки"

Є такі всім відомі вислови про дитинство «Дитинство – це коли ти шалено щасливий через те що мильна бульбашка торкнулася землі, і не луснула …» або «Дитинство – це коли ти лягаєш спати з іграшкою і робиш так, щоб іграшці було зручно …». Це вислови про щасливі митті, які оточують дітей дошкільного віку. А для українських дошкільнят, нажаль, дитинство асоціюється з повітряними тривогами, заплаканими очима мами, недостатнім спілкуванням з однолітками та страшною фразою «діти війни».

Колектив ЗДО «Яблунька» безмежно вдячні Міністерству освіти і науки України , дитячому фонду ООН ЮНІСЕФ в Україні, Українському інституту розвитку освіти, ВГО "Асоціація працівників дошкільної освіти" за надану можливість брати участь в проекті «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні».

В рамках цього проекту наш заклад отримав від організаторів ігрові набори для використання в різних видах діяльності.

Гра є головною діяльністю дітей дошкільного віку. У ній діти висловлюють свої думки, примірять рольові моделі, зростають психологічно, розвивають емоційний інтелект. І іграшка для дошкільника – це невід’ємна частина життя.

Участь нашого закладу в проекті дасть змогу залишатися на зв’язку з нашими вихованцями та дбати про їх повноцінний розвиток.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування